PROFIL PLESNEGA UČITELJA

LUKA & ŠPELA

Osebni opis

Luka&Špela sta strastna plesalca Urban kiza in sorodnih plesnih stilov, kot so Kizomba, Tarraxinha in Semba. Svoje plesno znanje, tehniko, osebni stil in razumevanje različnih plesnih zvrsti nenehno nadgrajujeta z obiskovanjem festivalov kizombe po Evropi, kjer se učita od najboljših inštruktorjev s celega sveta. Sta člana ekipe Ljubljana KIZZ GANG, ki prireja redne plesne večere v Ljubljani. Oba tudi sodelujeta pri organizaciji prvega urban kiz/ kizomba festivala v Ljubljani - KIZZ KISS Festival.

Špela Fras

Špela je specialna pedagoginja. Z 9 leti je začela plesati jazz balet. Skozi leta se je ob jazz baletu preizkusila še v mnogih drugih plesnih stilih (modern, sodobni ples, hip hop, afriški plesi, ples ob drogu, …). Leta 2015 je odkrila kizombo, kmalu za tem pa svojo življenjsko strast – urban kiz. Odkar se je znašla v svetu kizombe in urban kiza, je že poučevala lady styling na festivalu Kizbomba na Dunaju, asistirala že marsikateremu svetovno znanemu učitelju in sodelovala pri organizaciji kizomba/urban kiz dogodkov po Sloveniji. 

Luka Mancini

Luka je grafični oblikovalec, likovni umetnik in predavatelj. S plesom v paru se je prvič resneje srečal leta 2012, ko začel plesati salso, bachato in 2013 še kizombo. S poučevanjem je začel leta 2015 v Celju, kasneje pa tudi v Ljubljani. Trenutno največ pozornosti posveča urban kizu, kjer daje velik poudarek izgradnji lastnega stila in odkrivanju novih korakov. Uživa v podajanju znanja in se rad posveti vsakemu tečajniku. Kot taxi plesalec je gostoval na treh festivalih v Trstu, na Dunaju in Eindhovnu. Strastno spremlja tudi glasbeno produkcijo različnih kizomba žanrov. Na njegov glasbeni izbor pa lahko plešemo na ljubljanskih urban kiz zabavah.  

 • Prijava na e-novice

   
   
   
   

  Spol


   
 • Ostale prireditve

 • Kje se nahajamo

  Urška, več kot plesna šola
  Gospodarsko razstavišče
  Dvorana Urška

  Dunajska cesta 18
  1000 Ljubljana

  Tel.: 031 301 081

  E-pošta: info@urskapro.com

  Naše lokacije

© Urška, več kot plesna šola. Vse pravice zadržane. O nas