MATURANTI


Bliža se največji, spektakularni, najbolj vesel in tradicionalni praznik plesa 

V Ljubljani in Evropi, 19. MATURANTSKA PARADA® & Next Level Festival® !

Nezadržno se bliža trenutek, ko bo več tisoč maturantov ponovno zaplesalo v osrčju naše prestolnice in s tem obeležilo konec srednje šole. Maturanti iz vseh regij Slovenije se bodo v petek, 17. maja 2019 ob 9.uri zjutraj zbrali v Ljubljani na že 19. tradicionalni Maturantski paradi®, ki jo organizira plesna šola Urška Pro. Podirali bomo nov Guinnessov rekord v plesanju največje četvorke na eni lokaciji. Točno opoldne se bomo zbrali na ulicah mest ne glede na vremenske razmere ter se zavrteli na ikonično Straussovo četvorko iz operete Netopir.

Začetki Maturantske parade® segajo že v leto 2001, ta pa je do danes v sinhroni ples povezala že več kot 500.000 maturantk in maturantov ter njihovih soplesalcev. Tradicionalni ples je kmalu postal mednaroden, saj se je razširil tudi v tujino. Lani so tako maturantje istočasno zaplesali v kar 75 mestih. Maturantska parada® se je v Guinessovo knjigo rekordov sicer zapisala že devetkrat. Letos bomo poskusili znova, zato se bo Maturantska parada® po 18. ponovitvah prvič odvila le v Ljubljani, udeleženci iz vse Slovenije pa se bodo lahko nanjo pripeljali z vlakom Slovenskih železnic s povratno vozovnico po polovični ceni.

Tudi letos bosta tradicionalno vse zbrane nagovorila župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković in Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, parado pa poleg pokroviteljstva župana in predsednika podpirajo številni že doslej zvesti in tudi novi partnerji prireditve.

Letošnja Maturantska parada® bo postregla tudi z izjemno novostjo. Tradicionalnem plesu na slovenski cesti se bo prvič pridružil Next Level Festival®. Gre za open air festival, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču takoj po končanem rednem delu Maturantske parade®. Tam bodo obiskovalce zabavali vrhunski glasbeniki, kot so Big Foot Mama, SenidahAtlas ErotikaKiNG FOOLumberjackMike Vale in drugi.

Vstopnice za:

-   Maturantsko parado® si zagotoviš na spletni strani plesne šole Urška Pro https://urska.si/

-   Next Level Festival® pa lahko kupiš na vseh prodajnih mestih Petrola po Sloveniji, na Petrol Tickets https://petrol-ticket.si/si , prodajnih mestih Eventim  https://www.eventim.si/si/vstopnice/next-level-festival-ljubljana-gospodarsko-razstavisce-1109790/performance.html  ali pa kupi vstonico z mBills in dobiš 5€ nazaj

Naj se prične ples in naj traja pozno v noč!

Se vidimo v petek,17. maja, 2019!

Pridruži se nam in postani del tega čudovitega dogodka!

 Vstopno kodo za fotografije maturantskih plesov ste prejeli na vaš mail...

FOTOGRAFIJE MATURANTSKIH PLESOV SI LAHKO OGLEDATE IN NAROČITE NA  www.maturantskiplesi.siPosnetek Maturantske PARADE 2018

 


Vstopno kodo za fotografije maturantskih plesov ste prejeli na vaš mail...

FOTOGRAFIJE MATURANTSKIH PLESOV SI LAHKO OGLEDATE IN NAROČITE NA  www.maturantskiplesi.si 


Maturantski ples z Urško je užitek in 

popolno doživetje!

Maturantski ples je eden najbolj pričakovanih in cenjenih dogodkov v našem življenju. Z njim simbolično vstopimo v svet odraslih in prevzamemo odgovornosti, ki jih ta svet prinaša.

Zaplešite skozi prelomnico vašega življenja s plesno šolo Urška!

Na posebnem tečaju se boste z Ekipo Urška Pro zabavali ob učenju plesnih korakov četvorke ter se sproščeno vrteli v ritmih latino, standardnih, pop in swing plesov.

Organiziramo tudi ponovitvene vaje in generalko pred maturantskim plesom!


Maturantski ples z Urško je več kot le plesanje četvorke!

Nudimo celovito organizacijo maturantskega plesa, ki bo na edinstven način zaokrožil konec nepozabnega obdobja.

Voditelja Boštjan Gorenc - Pižama in Mateja Hočevar Prokofjev bosta pričarala čudovito izkušnjo in poskrbela za lepe, trajne spomine.Ne le, da vas naučimo plesati, tudi obdarimo vas!

 • Vsem maturantom plesne šole Urška bomo podarili udeležbo na največji Maturantski paradi 2018 na svetu (prihranek v vrednosti 59 €)
 • Za starše bomo organizirali brezplačno plesno vajo, da bodo osvežili spomin in se s svojim otrokom brez zadrege zavrteli na plesišču!

Urška poskrbi za edinstveno slovo od srednješolskih klopi!

Maturantski ples boste zaplesali le enkrat v življenju, druge priložnosti ne bo!

Ne prepustite ga naključju!

Zaupajte Urškinim prekaljenim mojstrom, ki bodo s slavnostnim in zabavnim programom naredili nepozaben zaključni večer! 

Vabljeni k vpisu!


Maturantska parada 2017! 

 FOTOGRAFIJE SI LAHKO OGLEDATE IN NAROČITE NA http://www.maturantskiplesi.si • Prijava na e-novice

   
   
   
   

  Spol


   
 • Ostale prireditve

 • Kje se nahajamo

  Urška, več kot plesna šola
  Gospodarsko razstavišče
  Dvorana Urška

  Dunajska cesta 18
  1000 Ljubljana

  Tel.: 031 301 081

  E-pošta: info@urskapro.com

  Naše lokacije

© Urška, več kot plesna šola. Vse pravice zadržane. O nas